Dodaj termin do kalendarza!
17.05.2017 - 19.05.2017

XXIV Międzynarodowe
Targi STACJA PALIW 2017

Data:
Start: 17.05.2017 10:00
Koniec: 19.05.2017 15:00

Adres:
EXPO XXI
12/14 Ignacego Prądzyńskiego

01-222 Warszawa
Polska

Organizator:
ul. Słomińskiego 19 lok. 521,
00-195 Warszawa
tel. 22 637 50 77
Email: targi(at)paliwa.pl
Koordynator Targów Monika Zielińska
m.zielinska(at)paliwa.pl
tel. +48 22 637 50 77 wew. 106

Sylwester Maleszka
s.maleszka(at)paliwa.pl
tel. +48 22 637 50 77 wew. 109

Radosław Włodarczyk
r.wlodarczyk(at)paliwa.pl
tel. +48 22 637 50 77 wew. 105

Weronika Karauda
w.karauda(at)paliwa.pl
tel. +48 22 637 50 77 wew. 119

Rejestracja online

Rejestracja online umożliwia otrzymanie biletu bez kolejki.

WSTĘP NA TARGI I KATALOG TARGOWY JEST BEZPŁATNY!

Godziny otwarcia wystawy:
17 maja 2017 (środa): 10.00-17.00
18 maja 2017 (czwartek): 10.00-17.00
19 maja 2017 (piątek): 10.00-14.00

Miejsce Wystawy:
EXPO XXI WARSZAWA, ul. Prądzyńskiego 12/14

Regulamin dla odwiedzających 

Imię (wymagane)
Nazwisko (wymagane)
Email (wymagane)
Telefon
Firma (wymagane)
Stanowisko
Zainteresowanie branżą (wymagane) Przytrzymaj lewy ctrl aby wybrac kilka odpowiedzi
Wypełniając formularz akceptuję Regulamin dla zwiedzających XXIV Międzynarodowych Targów STACJA PALIW 2017 dostępny na stronie www.targi.paliwa.pl, oraz: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych przez Polską Izbę Paliw Płynnych z siedzibą w (00-195) Warszawie, ul. Słomińskiego 19 lok. 521 (administrator danych osobowych) w celach statystycznych, promocyjnych i marketingowych, zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Posiadają Państwo prawo dostępu i poprawienia treści swoich danych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zgoda na przetwarzanie danych osobowych (wymagane)
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych pochodzących od PIPP drogą elektroniczną na podany w formularzu adres e-mail, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (tekst jednolity: Dz. U. 2013 r. poz. 1422). Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco z informacjami